Alle berichten

Steam-connect en Salesdock verbeteren telefonisch offerte proces

Callcenters proberen hun middelen altijd zo efficiënt mogelijk in te zetten. Doelen waar zij naar streven zijn bijvoorbeeld het snel afhandelen van een telefoongesprek en een zo hoog mogelijke conversie behalen. Steam-connect en Salesdock hebben de handen ineengeslagen om het verkoopproces voor callcenters te versoepelen.

Steam-connect
Steam-connect is het platform om klantcontact optimaal te kunnen afhandelen. Altijd, overal en via elk kanaal. Veel callcenters en contactcenters gebruiken Steam-connect voor het afhandelen van contacten via kanalen zoals telefoon, e-mail, Social Media en Whatsapp for business in één scherm.
Salesdock
Salesdock levert een applicatie voor verkooporganisaties. Hiermee kunnen organisaties hun portfolio aan producten, abonnementen en diensten eenvoudig, betrouwbaar en digitaal aanbieden en verkopen aan hun eindklanten. De Salesdock applicatie is geschikt voor alle type verkoopkanalen: aan de deur, aan de balie, aan tafel bij de klant en aan de telefoon.

Daniël Cools, CCO van Steam-connect: “Doordat wij Salesdock veel tegenkomen bij onze klanten in de verkoop van energie, telecom en duurzaamheid, was een koppeling een logische keuze. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om, met Steam-connect, hun klantcontact optimaal af te handelen. Door de koppeling wordt ook het verkoopproces sneller en effectiever.”

Mark Hekkelman, CEO van Salesdock over de samenwerking: “De wereld van telefonische verkoop is de laatste twaalf maanden flink veranderd. Van het verkopen via voicelog naar het verkopen via een digitale handtekening. Wanneer onze systemen aan elkaar gekoppeld worden, verloopt dit proces veel soepeler. Heeft een klant aan de telefoon interesse in een offerte? Dan worden de gegevens uit Steam-connect aan Salesdock aangeboden. Hierdoor staat er een vooraf ingevulde offerte aanvraag klaar. Dit scheelt tijd, verkleint de kans op typefouten en maakt het verkopen leuker.”

Wil jij ook jouw telefonische verkoopproces optimaliseren? Kies dan ook voor de combinatie tussen Steam-connect en Salesdock en neem contact met ons op.

Volg ons ook op LinkedIn
Nieuwsbrief
Mis nooit het laatste nieuws en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
🇳🇱
NL
16:05
🇮🇳
IN
20:35

© 2024 Salesdock | Privacy policy