strings.skip_to_content

Ontdek Salesdock

Salesdock zorgt voor succesvolle salesorganisaties door de optimale klantbeleving aan de voorkant en grip en controle aan de achterkant. Met ons platform maak je verkopen makkelijk en toegankelijk in ieder verkoopkanaal en elke markt. 

Ontdek hoe ons platform je helpt in 7 stappen.

1

Jouw omgeving optuigen

Salesdock vormt zich naar jouw wensen. Je stelt zelf in wat je verkoopt, wie het mag verkopen, welke informatie de klant ontvangt, hoe de klant akkoord geeft, hoe de offerte eruit ziet, hoe de order wordt verwerkt, welke commissie of andere vergoeding iemand krijgt en nog veel meer. En daar helpen we met alle liefde bij.

2

Kansen creëren en opvolgen

Benader je leads telefonisch, aan de deur, in de winkel of online. Welke kanalen je ook inzet, met Salesdock benader en verwerk je alle leads vanuit één centrale plek.

Voor deur-aan-deur verkoop gebruik je Salesdock Outside. Hiermee breid je jouw Salesdock-omgeving uit om realtime looproutes te genereren, leads af te boeken of direct een sale te maken. En Outside laat jou niet in de steek wanneer je onverhoopt offline bent.

Aan de deur verkopen met Salesdock Outside Aan de telefoon verkopen
3

Het beste aanbod

Check realtime de verkoopresultaten, leadconversie andere statistieken van je interne en externe verkoopteams. Zo heb je altijd grip op je succes.

4

De deal is rond!

De klant gaat akkoord en zet digitaal zijn handtekening volgens alle richtlijnen. Terwijl de verkoper een vreugdedansje doet wordt de sale automatisch verwerkt in de systemen van alle betrokken partijen.

5

Realtime op de hoogte

Check de actuele status van je leads, offertes en sales, ook die van externe verkooporganisaties. Automatiseer statusupdates en annuleringen en gebruik die tijd voor iets leukers. Verkopen bijvoorbeeld.

6

Krijg inzicht en groei

Weet wat je doet. Het is tijd voor data-driven sales. Daarom bieden wij je het overzicht van de resultaten van je interne en externe verkopers. Zo weet je altijd hoe je in de toekomst nog betere resultaten boekt.

7

Bouw waardevolle relaties

Salesdock is een ordersysteem en CRM in één. Maak het jezelf en je team(s) makkelijk om aanvullende producten en diensten te verkopen en contracten te verlengen. Of plan gewoon eens een koffie-afspraak in. Zo verhoog en benut je de waarde van je bestaande contacten.

EEN SALES ECOSYSTEEM

Haal nog meer uit jouw Salesdock

Breid jouw Salesdock in één klik uit met (lokale) apps en integraties die je helpen om altijd de beste offerte op te stellen. Door integraties met andere Salesdock gebruikers zie je realtime de voortgang en wissel je automatisch makkelijk uit.

Voor developers

REST-API

Koppel iedere applicatie in no-time met Salesdock dankzij onze beschikbare REST-API. Wij bieden je alle documentatie aan.

Marktspecifieke apps

Breid functionaliteiten uit door marktspecifieke apps te installeren, zoals een postcode look-up voor de energiemarkt.

Schaalbaar

Salesdock is razendsnel en gemaakt om te schalen. Voeg bijvoorbeeld zonder problemen een heel callcenter toe.

E-mailaflevering

Koppel je SendGrid of Mailgun-account om gebruik te maken van DKIM en SPF. Ook andere transactionele email providers koppel je eenvoudig.

Gebruikersrollen

Strakke en duidelijke rolpermissies. Maak eenvoudig (tijdelijke) gebruikers aan, en bepaal wat zij wel of niet mogen inzien en doen.

Webhooks

Ontvang realtime data wanneer een offerte is geaccepteerd of als er een taak is afgerond.

Volg ons ook op LinkedIn
Nieuwsbrief
Mis nooit het laatste nieuws en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
🇳🇱
NL
18:16
🇮🇳
IN
21:46

© 2024 Salesdock | Privacy policy