strings.skip_to_content

Goede doelen

Een goed gevoel bij het goede doel

Met Salesdock maak je het leven van donateurwervers makkelijker. Vertel je unieke verhaal op een consistente manier met automatische bevestigingsmails en professionele overeenkomsten in jouw huisstijl. Of je nu op straat, telefonisch of aan de deur werft, met Salesdock heb je alles op één plek.
Naast het werven van nieuwe donateurs, maak je het met Salesdock ook makkelijk om bestaande donateurs een extra bijdrage te vragen.

Van donateurs naar ambassadeurs

Storyselling

Donateurs werf je met een overtuigend verhaal. Deze storytelling voer je eenvoudig door in je geautomatiseerde berichten zoals een bevestigings- of bedankmail.

Denktijd voor de donateur

Stuur digitaal een voorstel waar de potentiële donateur nog rustig over kan nadenken. De donateur kan deze simpel en in eigen tijd digitaal ondertekenen.

Alles centraal binnen één platform

Al je wervingskanalen, donatievormen en donateurgegevens, komen samen in één platform. Zo hou je altijd grip en controle over jouw wervingsproces.

Snel een kloppende overeenkomst

Stel in een paar klikken een professionele overeenkomst samen in jouw eigen huisstijl. Laat eventueel de donateur zelf de hoogte van de donatie bepalen.
integration

We maken het je gemakkelijk

Breng jouw wervingsproces naar een hoger niveau

Voor alle soorten donaties

Maak de werving van donateurs makkelijk door een uniform wervingsproces waarin je je goede doel sterk in beeld brengt en grip hebt op compliancy. Maak verschillende campagnes en stel in wie voor welke campagne aan de slag gaat.

Maak het wervers makkelijk

Werk vanuit Salesdock slim samen met externe organisaties. Laat al je donateurs werven vanuit jouw eigen Salesdock omgeving.

IN IEDERE CONTEXT

Alle kanalen op één platform

Elk verkoopkanaal heeft zijn eigen processen en tools. Wij optimaliseren deze processen en brengen de informatie samen. Zo maken wij verkopen makkelijk, welk kanaal je ook gebruikt.
Check realtime de verkoopresultaten, leadconversie andere statistieken van je interne en externe verkoopteams. Zo heb je altijd grip op je succes.
Meer informatie

Een ecosysteem voor distributie

Kom in verbinding met je partners

Integreer met providers en verkooppartners. Bij integraties met partners die ook Salesdock gebruiken, zijn alle proposities voor de verkoper geautomatiseerd. Providers ontvangen de orders realtime.

Optimale leadgeneratie

Heeft je klant behoefte aan bijvoorbeeld een nieuw energiecontract dankzij het nieuwe zonnesysteem? Top! Zet hem gemakkelijk door naar een partner.

Klantcases

Zo werken zij

“Salesdock is niet slechts een leverancier; ze zijn een partner in onze groei en innovatie.”
Harald Berendsen, Vattenfall
Lees hun verhaal
“De kracht van onze samenwerking ligt in het samen slim nadenken over hoe we technologie kunnen inzetten om echt verschil te maken. Het gaat om meer dan alleen donaties werven; we willen verhalen delen die raken en blijven hangen.”
Javier Saez Perez, Streetwise
Lees hun verhaal
“Outbound sales gaat weer fantastisch. We zitten momenteel 2 keer boven wat Essent deed. Het was onze beste maand ooit.”
Stanny van Goethem, Luminus
Lees hun verhaal
“Het is voor adviseurs eenvoudiger om verschillende proposities en producten aan te bieden. Daardoor profiteren onze klanten van het juiste advies en aanbod om te verduurzamen en te besparen.”
Martijn Hoogeveen
Lees hun verhaal
“Door deze eenduidige werkwijze schakelen wij heel makkelijk met verkooppartners en aanbieders van zonnepanelen en laadpalen.”
Dennis Huizer, Manager Business Development NieuweStroom
Lees hun verhaal
Volg ons ook op LinkedIn
Nieuwsbrief
Mis nooit het laatste nieuws en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
🇳🇱
NL
19:51
🇮🇳
IN
23:21

© 2024 Salesdock | Privacy policy