strings.skip_to_content

Duurzaamheid

Verkoop duurzame producten en diensten slimmer

De energiemarkt wordt steeds bewuster en duurzamer. De vraag naar producten als laadpalen, warmtepompen, isolatie, ledverlichting en zonnepanelen neemt toe.
De combinatie van hardware, subproducten, licenties, en onderhoudscontracten vraagt om goede samenwerking tussen alle betrokken partijen. Salesdock maakt slim samenwerken makkelijk waardoor complexe markten toegankelijk zijn voor enthousiaste verkopers.

Een duurzaam verkoopproces

Alles centraal binnen één platform

Al je producten, diensten en klantgegevens komen samen in één platform. Zo hou je altijd grip en controle over jouw verkoopproces.

Binnendienst en buitendienst verbonden

Met Salesdock staat alle informatie op één plek en altijd up-to-date. Je hoeft niet langer dossiers heen en weer te mailen of te printen. Zo werk je sneller en nauwkeuriger.

Personaliseer je aanbod

Stel in een paar klikken een professionele offerte samen met jouw eigen huisstijl. Bepaal welke bijlagen voor de klant inzichtelijk zijn via de beveiligde online offertepagina.

Geef je leads door

Ben jij te druk of heb je een aanvraag die net buiten de expertise van jouw organisatie valt? Deel je lead via Salesdock eenvoudig met vakgenoten.

Een beter voorstel in minder tijd

Stel een voorstel samen via specifieke verkoopflows. De klant krijgt de juiste formulieren en de informatie wordt automatisch verwerkt. Stel eenvoudig in wie toegang heeft tot welke informatie.
integration

We maken het je gemakkelijk

In alle stappen voorzien

Standaardiseer, digitaliseer en automatiseer je salesproces zodat je kunt focussen op je vak, in plaats van administratie. Breng de stappen van het klantproces, zoals een vooropname of schouwing, intakeformulieren en de oplevering samen in één platform. Werk effectief samen met je binnen- en buitendienst én externe organisaties.

Verbreed je aanbod ...

Waar kansen liggen moet je deze ook kunnen grijpen. Salesdock voorziet in leadgeneratie van de toekomst; breid eenvoudig je aanbod uit.
Laadpalen
Zonnepanelen
Isolatie
LED-verlichting

... of deel je leads

Waar kansen liggen moet je deze ook kunnen grijpen. Salesdock voorziet in leadgeneratie van de toekomst; breid eenvoudig je aanbod uit.

IN IEDERE CONTEXT

Alle kanalen op één platform

Elk verkoopkanaal heeft zijn eigen processen en tools. Wij optimaliseren deze processen en brengen de informatie samen. Zo maken wij verkopen makkelijk, welk kanaal je ook gebruikt.
Check realtime de verkoopresultaten, leadconversie andere statistieken van je interne en externe verkoopteams. Zo heb je altijd grip op je succes.
Meer informatie

Klantcases

Zo werken zij

“Salesdock is niet slechts een leverancier; ze zijn een partner in onze groei en innovatie.”
Harald Berendsen, Vattenfall
Lees hun verhaal
“Door deze eenduidige werkwijze schakelen wij heel makkelijk met verkooppartners en aanbieders van zonnepanelen en laadpalen.”
Dennis Huizer, Manager Business Development NieuweStroom
Lees hun verhaal
“Met Salesdock zetten wij belangrijke stappen om duurzaamheid voor iedereen bereikbaar te maken.”
Wijnand Wieles, Manager marketing & verkoop
Lees hun verhaal
“Qua techniek denk ik niet dat er binnen onze branche een beter platform is om orders in te schieten en samen te werken, althans niet wat zo duidelijk en simpel is.”
Michael Versluis, WVE
Lees hun verhaal
“De snelheid waarmee we dit met Salesdock, op een zeer eenvoudige en voor iedereen werkbare manier, hebben kunnen uitrollen is ongekend.”
Twan Geurts van Kessel, Solar Concept
Lees hun verhaal
Volg ons ook op LinkedIn
Nieuwsbrief
Mis nooit het laatste nieuws en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
🇳🇱
NL
20:00
🇮🇳
IN
23:30

© 2024 Salesdock | Privacy policy