strings.skip_to_content

Aan de telefoon

Haal alles uit je leads

Met Salesdock heb je alles wat je nodig hebt om succesvol te verkopen in één platform. Koppel eenvoudig met callcenter applicaties zodat jij de touwtjes in handen hebt en de agents maximaal gemak ervaren.

Verhoog je conversie met goede en eenvoudig te accepteren offertes, mooie contracten en automatische offerte herinneringen. Check realtime de status van offertes en verbeter de prestaties van je eigen medewerkers of externe partners op basis van je eigen data.

Professionele offertes

Genereer in een paar klikken een professionele offerte die de klant direct digitaal kan inzien en ondertekenen.

Alles in eigen hand

Werk vanuit je eigen platform die je koppelt aan je eigen systemen of die van andere aanbieders. Zo heb je alles op één plek en ben je zelf in control.

Eenvoudig opschalen

Voeg eenvoudig nieuwe producten van jezelf of andere aanbieders toe om je aanbod te vergroten.

Mis geen kans

Verhoog je conversie

Je stelt in een paar klikken een offerte samen voor de klant. De klant ontvangt vervolgens per mail of SMS een unieke link naar een beveiligde, online omgeving waarin de klant de offerte en bijlagen kan zien. De klant kan het via deze weg digitaal ondertekenen. Omdat je realtime inzicht hebt in de status van je offertes weet je direct wanneer je actie kunt ondernemen.

Automatische offerte herinneringen

Niet iedereen gaat over een nacht ijs. Stel in of, wanneer en hoe vaak je offerte herinneringen wilt sturen.

Makkelijk integreren

Breng tooling samen

Gebruik niet langer tig verschillende systemen maar werk vanuit je eigen platform. Integreer met tools als Steam, Basicall of Leaddesk. Zo maak je een einde aan dubbele administratie, verklein je de kans op fouten en heb je alles op één plek.

Plug, play & sell

Eenvoudig verkopen

De verkoper heeft alle informatie overzichtelijk in beeld en maakt makkelijk en foutloos offertes, zonder verlies van informatie en gevoed door gekoppelde belsystemen. De klant ontvangt per mail of SMS een link naar de beveiligde klantomgeving. Hier kan de klant de offerte en alle bijhorende bijlagen inzien en digitaal ondertekenen.

Marktspecifieke verkoopflows

Verkopers kunnen makkelijk offertes samenstellen dankzij marktspecifieke verkoopflows of via de door jou gemaakte flows.

Flexibel

Opschalen en verbreden

Verkoop eenvoudig het aanbod van verschillende adverteerders. Voeg nieuwe adverteerders en proposities toe en stel in welke verkopers dat mogen verkopen. Verbreden en opschalen doe je in een paar klikken. Bijvoorbeeld door een externe verkooporganisatie toe te voegen.

Kwaliteit

Blijven verbeteren

Zorg ervoor dat al je sales in één keer compliant zijn en monitor de prestaties van verschillende verkopers. Zo bespaar je tijd en verhoog je de kwaliteit. Audio-opnamen en bewijslast heb je overzichtelijk in één systeem.*

Geef je klant de tijd

Klanten hebben bij telefonische verkoop recht op bedenktijd. Daarom kun je instellen na hoeveel minuten iemand een offerte mag accepteren.

* Specifieke ondersteuning verschilt per belapplicatie. Vragen? Neem contact op.

Veiligheid

De klant op zijn gemak

Verkopers sturen eenvoudig een offerte die klanten veilig accepteren. Laat de klant zelf gevoelige informatie invullen. Laagdrempelig voor de verkoper en veilig en vertrouwd voor de klant. Data wordt niet langer bewaard dan nodig is.

Contracten in jouw huisstijl

Verhoog je conversie door contracten herkenbaar en persoonlijk te maken.

Betrouwbaarheid

Salesdock werkt altijd

Wij weten hoe belangrijk het is dat je systemen altijd goed en snel werken. Daarom werken wij elke dag hard aan een snel en betrouwbaar platform. Met een uptime van 99,98% procent bewijzen we de betrouwbaarheid. Eerst zien, dan geloven? Check de historische uptime via status.salesdock.nl.

Betrouwbare e-mail en SMS aflevering

E-mails worden verzonden dankzij de integratie met Mailgun. Het verzenden van een SMS verloopt via CM.com, met als back-up MessageBird.

GEMAAKT VOOR VERBREDING

Van alle markten thuis

Salesdock maakt complexe verkoopprocessen simpel. Voor sommige markten hebben wij specifieke flows en integraties ontwikkeld. Staat jouw markt er niet tussen? Laat ons weten of ook jouw markt wel wat Salesdock kan gebruiken!

Klantcases

Zo werken zij

“Salesdock is niet slechts een leverancier; ze zijn een partner in onze groei en innovatie.”
Harald Berendsen, Vattenfall
Lees hun verhaal
“Het is voor adviseurs eenvoudiger om verschillende proposities en producten aan te bieden. Daardoor profiteren onze klanten van het juiste advies en aanbod om te verduurzamen en te besparen.”
Martijn Hoogeveen
Lees hun verhaal
“Verkoopgoeroes succesvol met ‘kindvriendelijk’ platform”
Maxim van Dam
Lees hun verhaal
“Door de eerste lockdown moesten we razendsnel overschakelen van D2D naar telefonische verkoop. Gelukkig konden onze klanten met Salesdock al snel de offertes en contracten vanaf hun eigen device ondertekenen.”
Chris de Leeuw
Lees hun verhaal
“We merkten dat we het verkopers makkelijker maakten om onze contracten te verkopen. Dat zagen we ook terug in de resultaten en de kwaliteit van de orders.”
Nick Kooijman, Channel Manager
Lees hun verhaal
Volg ons ook op LinkedIn
Nieuwsbrief
Mis nooit het laatste nieuws en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
🇳🇱
NL
18:52
🇮🇳
IN
22:22

© 2024 Salesdock | Privacy policy