strings.skip_to_content
Alle klantcases
07 februari 2022

Salesdock als universele afstandsbediening voor iedere markt en leverancier

“Anderen verder brengen, helpt mij persoonlijk ook om verder te komen,” dit is waar Erik Shamujev, eigenaar van Zelfstandige Adviseurs, voor staat. Iedere dag bouwt hij aan een beter leven, voor zichzelf, maar vooral ook voor zijn organisatie. Hij ziet werk niet als een verplichting zodat je jezelf kan onderhouden, maar eerder als kans. “Door de vele mogelijkheden die wij hebben in Nederland kan je jezelf het allerbeste geven", is één van de mooie inzichten van Erik. Deze filosofie geeft hij ook zijn organisatie mee. Via salespartners is hij in contact gekomen met Salesdock, precies in een periode toen veel partners zelf ook gingen werken met Salesdock. Mede dankzij de naar eigen zeggen ‘plug-and-play’ oplossing van Salesdock, kan hij zich nog meer richten op procesoptimalisatie en groei van zijn organisatie. Zijn unieke aanpak en visie inspireerde ons om zelf eens langs te gaan.

Erik is van Armeense afkomst en opgegroeid in een omgeving waarin werk wordt gezien als een kans om jezelf het beste te kunnen geven. Nederland ziet hij als een land dat je kansen geeft. Deze mentaliteit is dat wat Erik tekent als persoon en wat hij dan ook met Zelfstandige Adviseurs nastreeft. Hij leerde dat je hard moet werken zodat er overal kansen ontstaan en dat je er met de juiste instelling wel komt. Zo zag hij ook in Salesdock een kans, al was hij eerst sceptisch: “Ik geloofde niet dat ik ooit de technische aspecten zou begrijpen, maar nu beheer ik mijn eigen Salesdock omgeving zelf, van A tot Z”, voegt hij er lachend aan toe.

Geen technische ervaring nodig
Dat Erik er zelf ook mee aan de slag is gegaan, is mede dankzij de nauwe samenwerking met Salesdock. “Tim hielp elke keer als er iets niet goed ging. Hij heeft het mogelijk gemaakt dat wij het konden gaan gebruiken, ook al hadden wij geen ICT'er in dienst.” Erik siert die betrokkenheid en het feit dat hij nu al zijn telefonische verkopers binnen no-time up & running heeft. Tegenwoordig hebben ze wel een ICT’er in dienst, zodat Erik zich volledig kan storten op daar waar hij het best in is: processen optimaliseren en organiseren.
Universele afstandsbediening
Dat de energiemarkt altijd in beweging is weten ze bij Zelfstandige Adviseurs maar al te goed. Juist de huidige tijd, waarin energieprijzen stijgen en de energietransitie dagelijks het nieuws beheerst, wordt door Erik en zijn team gezien als een kans. De overstap naar Salesdock maakt het mede mogelijk om niet alleen afhankelijk te zijn van de energiemarkt en schaalbaar te zijn. “We kunnen onze eigen data managen en eigen proposities aan- of uitzetten wanneer wij dat willen”, vertelt Erik. Hij noemt het voordeel dat iedere (energie)leverancier gemakkelijk kan aansluiten aan hun Salesdock omgeving: “Eigenlijk is Salesdock een soort universele afstandsbediening; het past op iedere TV!”
“Je hebt geen lasten van het bouwen van een eigen softwarepakket, maar je neemt de lusten van een ‘plug-and-play-systeem’.”
Erik Shamujev, Zelfstandige Adviseurs
Multifunctionele verbinding
Dat Salesdock ‘op iedere TV past’ biedt meerdere kansen voor Erik en zijn team. Zo is Erik ook in contact gekomen met nieuwe partners via het Salesdock ecosysteem, waardoor ze nu ook zonnepanelen aanbieden via Salesdock. Naast schaalbaar zijn en marktverbreding is ook deze verbindende factor van Salesdock een kans voor Zelfstandige Adviseurs. Zo heeft Erik er nu samenwerkingen bij die hij anders niet voor ogen had gehouden. Hij noemt Salesdock multifunctioneel en gebruiksvriendelijk: “Je hebt geen lasten van het bouwen van een eigen softwarepakket, maar je neemt de lusten van een ‘plug-and-play-systeem’. Ik zeg altijd: Je moet uitbesteden waar je minder goed in bent, zodat je kan focussen op de dingen waar je wel goed in bent!"

Verder lezen

Meer cases

Volg ons ook op LinkedIn
Nieuwsbrief
Mis nooit het laatste nieuws en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
🇳🇱
NL
17:14
🇮🇳
IN
20:44

© 2024 Salesdock | Privacy policy